تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱۶ نظر

رویترز: پاکستان جلوی ترور قالیباف و عراقچی را گرفت 

یک مقام پاکستانی به خبرگزاری رویترز گفته اسرائیل قصد داشت عراقچی و قالیباف رو با رهگیری تحرکاتشون ترور کند. اطلاعات پاکستان فهمید و به آمریکا گفته اگر اینها را ترور کنند دیگر کسی برای مذاکره نمی ماند . آمریکا مداخله کرد و اسرائیل منصرف شد.

رویترز: پاکستان جلوی ترور قالیباف و عراقچی را گرفت 

رویداد۲۴| یک منبع پاکستانی روز پنجشنبه به رویترز گفت که اسرائیل پس از مذاخله پاکستان، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس ایران را از فهرست اهداف ترور خود خارج کرد.

این منبع گفت: «اسرائیلی‌ها مختصات آنها را داشتند و می‌خواستند آنها را از بین ببرند، ما به آمریکا گفتیم که اگر آنها نیز حذف شوند، دیگر کسی برای گفتگو وجود ندارد، از این رو آمریکا از اسرائیلی‌ها خواست که عقب‌نشینی کنند.»

وال استریت ژورنال پیشتر گزارش داده بود که دو مقام ارشد ایرانی به طور موقت از فهرست مقامات تحت تعقیب اسراییل، حذف شده‌اند تا مذاکرات احتمالی صلح را پیش ببرند‌. این روزنامه به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که این دو مقام تا چهار یا پنج روز از فهرست حذف شده‌اند، اما به هیچ نقشی از پاکستان در این امر اشاره نکرد.

رسانه های امریکایی مدعی اند که پاکستان، مصر و ترکیه نقش میانجی بین تهران و واشنگتن را برای پایان دادن به جنگ ایران ایفا می‌کنند.

اسلام آباد در زمانی که چنین کانال‌هایی برای اکثر کشورهای دیگر مسدود شده است، ارتباط مستقیم خود را با واشنگتن و تهران حفظ کرده است. اسلام آباد به عنوان مکانی احتمالی در صورت برگزاری مذاکرات صلح دیده شده است.

ایران در حال بررسی پیشنهاد ۱۵ ماده‌ای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، است که از طریق پاکستان برای پایان دادن به جنگ ارسال شده است. به گفته منابع آگاه در اسرائیل، این پیشنهاد خواستار حذف ذخایر اورانیوم غنی‌شده با غلظت بالا، توقف غنی‌سازی، مهار برنامه موشک‌های بالستیک و قطع بودجه متحدان منطقه‌ای است.

ترامپ گفته که ایران به شدت به دنبال توافق است، در حالی که عراقچی گفته است که تهران در حال بررسی پیشنهاد ایالات متحده است اما قصدی برای برگزاری مذاکره برای کاهش درگیری ندارد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
ما هم گوشهامون دراز
مازیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
چی داره اسراییل که هروقت اراده کنه یکی از رده بالاها و مسئولان رو ترور میکنه؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
یه کشور از یه کشور خواسته که از یه کشور دیگه خواهش کنه که فعلا مقامات یه کشور دیگه رو نکشه. عجب وضعیه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
چه مسخره قالی نفوذی اعظم روس قیافه هم تابلوئه روسیه پوتین ضامن گردید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
حالا اینکه سالم هستن خدا رو شکر ولی عراقچی واقعا کدوم مذاکره رو به سرانجام رسوند؟
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
یعنی پزشکیان از وزیر خودش و کسی که تو انتخابات شکستش داده هم کمتره؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
خب پزشكيان و وزير خارجه ايشون؟ فكر كردين ما نفهميديم؟ اره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
پس ایران هدیه نداده بلکه آمریکا هدیه داده
بابا باختین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
بابا کاملا معلومه آمریکا و اسرائیل باختن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
به چه خواری ذلتی افتادین قالیباف عراقچی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
تا اخر عمر به پاکستان مدیون اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
0
0
اطلاعات پا کستان فهمید ، اطلاعات ایران نفهمید ! احمقهای حیف نون نهایت هنرشون بگیر و ببند مردم عادیه ، گه تو سر تا پای همتون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
0
0
گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیر کل سازمان ملل متحد/ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد پنج شنبه به صورت تلفنی گفتگو کردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
0
0
در پاسخ به آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد
جنگنده های و پهپاد های آمریکایی و اسرائیلی در 9 اسفند ماه سال 1404 تاکنون هر روز24 ساعته و با کمک مالی برخی کشورهای عربی جنایتکار و در سایه سکوت شرمانه سازمان های بین المللی ناتوان و عاچز به مردم عادی تهران و هم مادی سایر شهرهای ایران حمله، بمباران و قتل عام می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
0
0
آسمان کشور عزیزتر از جان ، اتوبان شش بانده برای پرنده های دشمن ، زمینش هم جولانگاه عوامل اطلاعاتی دشمن و دوست و بیطرف !!!!!!!!!!
چرا باید اطلاعات پاکستان اینقدر نفوذ داشته باشه تا بدونه روی زمین چی میگذره ؟؟؟؟؟؟
از قرار فقط مردم ایران نامحرم هستن که نباید اینترنت داشته باشن !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
0
0
اینترنت رو وصل کنید
نظرات شما
captcha